[center][url=http://www.3esq.net/vb/t36301.html][color:4e83=#000000]~*~ أصابع الدجاج من مطبخي ❈ بالصور ~*~[/color][/url]
[/center]
[size=9][color:4e83=#9932cc]السلام عليكم ورحمة الله وبركاته[/color][/size][size=9][color:4e83=#dda0dd] .~[/color][/size]
[size=9][color:4e83=#dda0dd]❈[/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]بس حبيت أعيد صياغة الموضوع بطريقتي ..[/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]لاني غيرت شوية في المقادير ..[/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]❈[/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]المقادير ~[/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray][img(600px,371px)]
http://www.alhsa.com/forum/imgcache2/271764.gif[/img][/color][/size][size=25][color:4e83=gray]صدرين دجاج مسلوقين [/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]حبة بطاطا مسلوقة [/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]شوية بقدونس مفروم [/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]شوية بصل مفروم [/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]شوية مشروم مقطع قطع صغار [/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]جبن سايل [/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]جبن صلب مبشور[/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]جبن موزريلا [/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]ملح [/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]بهارات [/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]بيض [/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]بقسماط [/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]❈[/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]الطريقة ~[/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]ناخذ صحن كبير وعميق للخلط ونحط فيه الآتي : [/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]الدجاجة بعد ما نقطعها قطع صغار [/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]البطاطا بعد ما نبشرها [/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]البقدونس والبصل [/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]الملح والبهار [/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]ملعقتين جبن سايل [/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]والجبن المبشور[/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]نبتدي نخلطهم مع بعض لين يكونون عجينة متماسكة ..[/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]نقطع الموزريلا الى شرايح طولية ..ونحط داخل كل اصبع شريحة موزريلا ..[/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]ناخذ الاصابع ونغمسها في البيض وبعدها في البقسماط [/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]نتركها تتماسك شوي في الثلاجة وبعدين نقليها في الزيت .. [/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray][img(600px,402px)]
http://www.alhsa.com/forum/imgcache2/271765.gif[/img][/color][/size][size=25][color:4e83=gray]ولقطة أقرب يبين لكم الجبن السايح ...[/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray][img(600px,437px)]
http://www.alhsa.com/forum/imgcache2/271766.gif[/img][/color][/size][size=25][color:4e83=gray]❈[/color][/size]
[size=25][color:4e83=gray]صراحة الطبق مرة مرة لزيــــــــــز ...شكرا ماء ورد ^ ^[/color][/size]